De vazut pe ted.com

ted

Una dintre preocuparile constante ale colaboratorilor de la traduceri prelegeri stiintifice Craiova este sa exploreze excelentul site www.ted.com si sa absoarba ideile inovatoare in care abunda, apreciind in acelasi timp si excelentele abilitati oratorice ale vorbitorilor. Ca un rezultat, traducatorii de prelegeri stiintifice Craiova s-au gandit sa faca o lista cu unele (in niciun caz toate) dintre prezentarile de pe www.ted.com pe care le considera demne de vizionat:

Fahad al-Attiya, A country with no water – o prezentare spectaculoasa despre cum Qatar-ul s-a ridicat de la o simpla uniune de triburi la statul modern care este astazi.

Alex Laskey – How behavioral science can lowe your energy bill – ce anume ii motiveaza pe oamenii in a fi mai responsabili cu utilizarea energiei.

Andy Yen – Think’s your email’s private? Think again – o initiativa care promite sa ofere utilizatorilor de Internet un serviciu de email cu adevarat privat (de luat in seama, au opinat colaboratorii de la traduceri web Craiova)

David Grady – How to save the world (or at least yourself) from bad meetings – cum sa scapi de sedinte plictisitoare si neproductive. Folositor oricui, oricand.

David Bismarck – E-voting without fraud – un sistem prin care votul ar fi si secret si in siguranta de orice fel de tentativa de frauda.

Dan Ariely – How equal do we want the world to be? You’d be surprised – o perspectiva lucida si deloc imbucuratore asupra a cat de mult de dorim sa fim egali cu ceilalti.

Daniel Kahneman – The riddle of experience vs. memory – un reputat psiholog laureat de premiu Nobel explica mecanismele si variantele fericirii.

Sursa imagine: www.cisl.edu.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 2550723 678 986/andrinacraciun@gmail.com.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s