Inca un pas spre traducatorul universal

mymanu-clik-wireless-earbuds-homep-1

Unul dintre pericolele care ii pandesc pe oamenii contemporani, ocupati pana peste cap si absorbiti de grijile zilnice, este sa uite sa priveasca in viitor, au opinat colaboratorii de la traduceri articole web Craiova. Incercand sa si puna in aplicare ce predica, traducatorii de articole web din Craiova urmaresc chiar evolutiile tehnologice ale domeniului din care fac parte si astfel au aflat despre un dispozitiv care are potential sa revolutioneze domeniul comunicarii umane.

Acest dispozitiv se numeste Mymanu Clik si consta intr-un dintr-o casca wireless care se introduce in ureche si care, potrivit producatorilor, prezinta capacitatea de a recunoaste si traduce 37 de limbi (inclusiv franceza, spaniola si japoneza, limba de fiind engleza) in timp real.

O particularitate a acestui produs este faptul ca are beneficiaza de un chip care economiseste energie, astfel ca Mymanu Clik poate fi folosit timp de aproape sase ore fara a fi incarcat.

Dispozitiv se poate conecta la un smartphone, fapt care ii sporeste capacitatile de a detecta limba care se vorbeste in preajma utilizatorului, insa caracteristica si mai importanta, asa cum este promovata de catre producatori, este ca Mymanu Clik poate functiona si fara conexiune la Internet, ceea ce ii sporeste utilitatea in zone izolate, unde comunicarea cu localnicii este vitala, iar sansele ca acestia sa vorbeasca limbi de circulatie internationala sunt mai reduse.

Produsul va prezenta o suprafata sensibila la atingere, astfel ca utilizatorul va putea modifica setariles la fel ca in cazul unui smartphone. De asemenea, diversele configuratii si notificari vor fi semnalizate printr-un LED.

Produsul va prezenta, de asemenea, posibilitatea de a fi adjustat la particularitatile fizice ale utilizatorului, astfel incat folosirea indelungata sa nu afecteze sanatatea auditiva a acestuia.

Sursa imagine: www.mymanu.com.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 2550723 678 986/andrinacraciun@gmail.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s