Despre bradul de Craciun

Este ziua de Ajun a Craciunului, iar una dintre preocuparile multor oameni este sa imbodobeasca bradul, au constatat colaboratorii de la biroul de traduceri mesaje de sarbatori Craiova. Pentru a marca aceasta zi speciala, traducatorii de de mesaje de sarbatori Craiova s-au gandit sa va incante cu o selectie de citate despre bradul de Craciun:

The Christmas tree is the dot on the i – Bradul de Craciun este punctul pe “i” (Frank Taylor).

He who has not Christmas in his heart will never find it under a tree – Acela ce nu are Craciunul in inima nu-l va gasi nici sub un brad (Roy L. Smith).

It’s not what’s under the Christmas tree that matters, it’s who’s around it – Nu ce este sub bradul de Craciun conteaza, dar cine este in jurul lui (Charlie Brown).

The best of all gifts around any Christmas tree: the presence of a happy family all wrapped up in each other – Cel mai bun dar din preajma oricarui brad de Craciun: prezenta unei familii ai carei membri sunt bine impachetati unul in altul (Burton Hillis).

Some Christmas tree ornaments do more than glitter and glow, they represent a gift of love given a long time ago – Unele decoratiuni ale bradului de Craciun faca mai mult decat sa sclipeasca si sa luceasca, ele reprezinta un dar facut din dragoste acum mult timp (Tom Baker).

I lit up like a Christmas tree – M-am aprins ca un brad de Craciun (Hazel Grace).

I was only kicking down the Christmas tree to get the star on top – Nu doboram bradul de Craciun decat ca sa inhat steaua din varf (Ray Bradbury).

I grew up with a Christmas tree, I’m going to stay with a Christmas tree – Am crescut cu un brad de Craciun, cred ca o sa raman cu un brad de Craciun (Thomas Menino).

Sursa imgine: www.spanishdict.com.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 255andrinacraciun@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.