Conditii de calatorie in Argentina

Vremea rea care bantuie Romania de ceva vreme, epidemia de gripa, exagerata sau nu, sunt argumente ca ii indeamna pe multi sa se gandeasca a-si lua o luna sabatica si de a calatori in tinuturi mai calde, au remarcat colaboratorii de la biroul de traduceri documente training Craiova. Una dintre destinatiile vehiculate in discutii este Argentina, astfel ca traducatorii de documente training Craiova s-au gandit sa treaca in revista cateva dintre conditiile de calatorie in aceasta tara.

Cetatenii romani care calatoresc in Argentina in scop turistic pentru o perioada de maxim 90 de zile nu au nevoie de viza de intrare in aceasta tara.

Alte scopuri pentru care este nevoie de viza pentru a avea acces pe teritoriul Republicii Argentina sunt: afaceri, rezidenta temporara, munca si studii.

Vize la frontiera nu se emit decat in situatii de urgenta, asa ca este nevoie sa va orientati spre urmatoarele institutii: oficiile consulare ale Republicii Argentina din exterior (pentru vize, in cazul Romaniei Ambasada Argentinei la Bucuresti); Directia Nationala pentru Migratiune (pentru prelungirea vizelor si eliberare permiselor de sedere.

Pentru aceia care necesita rezidenta temporara, initial se acorda un permis de sedere valabil un an, care poate fi prelungit ulterior si transformat intr-un permis de sedere permanenta.

Autoritatile romane recomanda cetatenilor care se deplaseaza in Argentina sa acorde atentie sporita in privinta protectiei in privinta criminalitatii.

De asemenea, se recomanda incheierea unei asigurari de calatorie si de viata, care sa acopere si costurile oricarei examinari sau interventii medicale. Este indicat sa verificati in prealabil are unitati medicale recunosc polita de asigurare respectiva.

Pentru mai multe detalii referitoare la conditiile de calatorie in Argentina, puteti consulta site-ul Ministerului Roman al Afacerilor Externe.

Sursa imagine: www.tripsavvy.com.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 255andrinacraciun@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.