Despre noi

 

Societatea noastra de traducatori a fost infiintata in anul 2011, de o echipa tanara si motivata oferind astfel la momentul actual un plus de experienta pe piata.

 

          Intreaga echipa de traducatori va pune la dispozitie rezultatul anilor de studii superioare in domeniu, precum si cel al specializarilor efectuate in strainatate.

 

          Pornind de la ideea ca majoritatea clientilor precum si viitorii clienti sunt oameni de afaceri si societati pentru care timpul si calitatea sunt extrem de valoroase, in concluzie am decis ca incepand cu anul 2012 sa le venim in ajutor prin simplificarea tuturor etapelor ce tin de domeniul traducerilor.

 

          Asadar,cu un plus de flexibilitate, venim in sprijinul dvs. prin oferirea posibilitatii de a efectua traduceri in regim de urgenta, prin respectarea termenelor de predare stabilite de comun acord precum si oferind posibilitatea de a ne ocupa si de legalizarea notariala a actelor dvs.

 

          Traducerile se vor preda in general in format electronic sau redactate. Traducatorii nostrii au fost selectati cu atentie, acestia avand o experienta in domeniul de traduceri autorizate, fiind autorizati de Ministerul Justitiei.

 

          Acestia formeaza o echipa ambitioasa ce reuseste cu succes sa realizeze traducerea profesionala a tuturor documentelor, indiferent de domeniu, datorita pregatirii superioare , a experientei acumulate in timp si a principiului solid al societatii de a satisface toate cerintele si pretentiile clientilor nostrii.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.